Bra att ha senare.
Tog fram tre kilo färs igår så idag har jag gjort en full plåt med köttbullar.
Och en stor form lasagne för att bunkra upp i frysen.
Så när jag kommer hem efter operationen så har jag mat att värma.
Erfarenheten sen sist är att det finns ingen här hemma som servar mig med det.
Kryckor blir ju det man tar sig fram med då en tid.
Så det blir inte så lätt att stå vid spisen å laga mat.
Och en stor form lasagne för att bunkra upp i frysen.
Så när jag kommer hem efter operationen så har jag mat att värma.
Erfarenheten sen sist är att det finns ingen här hemma som servar mig med det.
Kryckor blir ju det man tar sig fram med då en tid.
Så det blir inte så lätt att stå vid spisen å laga mat.
Kommentarer
Postat av: Nina
Huvva, så duktig du varit! TRE kilo?! Och jag som tyckte jag lagade mycket då före jul :o/ Fick du ens hjälp med att rulla eller har du suttit och gnetat med det alldeles ensam?
(Visst är det den 30.1 som är "riktiga dagen", eller minns jag fel..?)
Postat av: Anonym
Nina
Alldeles själv,jag skulle nog svimma om han gjorde det,datum stämmer.
Trackback