Den 19 varje mån.

Den 19 är ett speciellt datum.
Då föddes du min son Peter.
Den 19 togs du ifrån oss.
Det är numera en sorgens datum för mig.

Jag har satt in mera på Peters minnesfond,canserfonden gör det ni också.
Så kanske det blir 15000 kr.

Jag var på Viktorias bröllop till kl 24 igår.
Det skingrade tankarna lite till annat för mig.
Det var vackert.


Kommentarer
Postat av: Andreas

Kram på dig mamma

/Andreas & Wolf

2010-06-20 @ 20:33:13
URL: http://andreasnikanor.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mamma det är nog redan över 150000 men det syns inte. Jag ska ringa till cancerfonden om detta. Du vet alla bidrag som kom in under begravningen. Kram älskade mamma

2010-06-20 @ 22:44:00
Postat av: Nina

Tusen tack å Cancerfondens vägnar, Aina! Jag vet att du inte har alltför mycket till övers, så det är otroligt att du gjort ännu en inbetalning.



Jag hade hoppats att fler av mina okända "bloggvänner" skulle bidra med åtminstone en femtiolapp, men det är tydligen rättare att ringa in en massa pengar via melodifestivaler och annat dravel än att ge ett bidrag direkt till fonden. Men några har i alla fall öppnat sina hjärtan och sin plånbok, och det är jag förstås glad för.



Jag tittade också på bröllopet lite från och till igår. Underbart att se att en kunglighet idag faktiskt tillåts gifta sig av kärlek. Och kärlek är det mellan dessa två, det kan man inte missta sig på.



Idag har jag varit på "Öppna trädgårdar" tillsammans med en kompis. Jättekul att se lite av vad helt vanliga människor lyckas åstadkomma i sina hemträdgårdar! Efter det tog vi stövlar och spadar och körde runt lite "ute på vischan", där vi hittade både det ena och det andra att gräva upp och ta med oss hem. Bl.a. hittade vi gullregn :oD Ja, kan du fatta, GULLREGN ute i ett dike!



Stor kram på dig!

2010-06-20 @ 22:51:36
URL: http://stjarnkraft.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0